Hitta rätt

 

Kurser & Tips:
Våra ”Grundkurser” kurser är perfekta för dig som vill ha en grundläggande och allsidig kurs.           Kurserna är som en digital spelbok, lektion ett följs av lektion två, som att gå hos en lärare. Här hittar du  också fördjupningskurser och olika tips. 

Låtar:
Här lär du dig spela kända låtar. Lektionerna är lite olika. ”Version” anger vad lektionen innehåller som ”Hela låten”, ”Riff”, ”Melodi”, ”Ackord/kompa” etc. Är du nybörjare är tipset att följa ”Grundkurserna” och då och då blanda ut med en låt på lagom svår nivå.

Nivåer:
Alla våra lektioner är graderade från 1 till 5, där 1 är enklast. Detta är ett bra hjälpmedel för att hitta just din nivå. 

Spellistor: Du kanske vill göra en personlig spellista med t.ex uppvärmningsövningar eller ackordsövningar. Skapa först en spellista under "Länkar" på "Min sida". Sen klickar du på "Till spellista" under respektive lektion. 

Filtrering:
Genom att fylla i olika parametrar i filtreringen så kan du lättare hitta just de lektioner som passar dig. Filtreringen hittar du på "Min sida". 

Testa filtreringen här.